Interim management

Brederijn 3.0 heeft een uitgebreid netwerk en veel kennis en inzicht in interim oplossingen. Menig bedrijf heeft vandaag de dag behoefte aan cultuurveranderingen, innovaties of andere oplossingen voor haperende bedrijfsprocessen. Mensen maken hierbij het verschil! Bent u op zoek naar een interim manager? Dan gaan wij voor u op zoek naar de juiste match.

Wij werken vanuit de persoonlijke relatie die we hebben met opdrachtgevers en interim managers. Door deze persoonlijke aanpak zijn wij specialist in het maken van de juiste match. Wij zorgen er niet alleen voor dat de opdrachtgever kennis maakt met een interim manager met de juiste kwaliteiten, wij dragen ook zorg voor het gehele traject dat volgt. Daarbij bieden we zowel de opdrachtgever als de interim manager inhoudelijke ondersteuning.

Opdrachtgever

Heeft u behoefte aan een geschikte interim manager op bestuurlijk, topkader of middenkader niveau? Een manager met aantoonbare toegevoegde waarde die net dat stukje meer kennis, kunde, persoonlijkheid en motivatie bezit om u van dienst te kunnen zijn? Zoekt u tijdelijke versterking voor uw organisatie? Dan gaan wij graag voor u aan het werk!

Voor een passende oplossing is het essentieel dat wij u en uw organisatie goed (leren) kennen. Als u ons benadert voor een opdracht maken wij direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek om de context van uw vraagstelling scherp te krijgen, indien nodig en gewenst nog dezelfde dag.
Na deze intake bieden wij u binnen 3 dagen de CV’s van interim managers aan die nauwkeurig zijn geselecteerd op basis van de benodigde competenties, inhoudelijke deskundigheid en persoonlijkheidseigenschappen. Wij zijn continu in gesprek met talentvolle interim managers zodat wij u snel een passende oplossing kunnen bieden. Op basis van deze CV presentatie kunnen kandidaten binnen enkele dagen bij u gepresenteerd worden.

Wij blijven het hele traject betrokken en begeleiden u en de kandidaat gedurende de hele opdrachtperiode door middel van wekelijkse telefonische counseling met de kandidaat en maandelijks met kandidaat en opdrachtgever. Ook na afloop van de opdracht plannen wij met zowel opdrachtgever als interim manager een reflectiemoment. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de vraag die u bij ons neerlegt en werken op een unieke manier met u samen.

Interim manager

Bent u een talentvolle interim manager? Denkt u dat u de kennis, kunde en motivatie bezit en van toegevoegde waarde bent voor onze opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij komen graag in contact met talentvolle interim managers. Mede dankzij onze werkwijze kunnen wij u de gelegenheid bieden om te excelleren en uw talenten te ontplooien.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Dan maken wij graag een persoonlijke afspraak om nader kennis te maken en de context van uw vraagstelling scherp te krijgen. Neem direct contact op met één van onze adviseurs.