Ontwikkeling

Organisaties en mensen zijn continu in ontwikkeling. Ontwikkeling en groei staan gelijk aan vooruitgang en zijn beiden essentieel voor het bereiken van de hogere organisatie en persoonlijke doelen. Brederijn 3.0 levert graag een bijdrage aan uw ontwikkeling. Om dit te bewerkstelligen bieden wij diverse benaderingen aan, zoals op individuele basis als op groepsbasis.

Wij gaan graag met u in gesprek over de ontwikkeling van u of uw organisatie. Naar aanleiding van dit gesprek bieden wij een traject op maat aan. Ons doel is om in nauwe interactie met u te bepalen wat de juiste mix van werkzaamheden is om uw talent of de talenten van uw organisatie nog beter tot wasdom te brengen. Wij kunnen u van dienst zijn met onder andere loopbaanbegeleiding, coaching, sollicitatietraining, zelfreflectie atelier, selectie assessment, ontwikkelingsassessment, counseling en outplacement.

Bent u geïnteresseerd in onze benadering om u of uw organisatie te helpen ontwikkelen? Dan maken wij graag een persoonlijke afspraak om nader kennis te maken en de context van uw vraagstelling scherp te krijgen. Neem direct contact op met één van onze adviseurs.