Van werk naar werk

Brederijn 3.0 kan een totaal oplossing bieden voor het begeleiden van uw werknemer richting ander werk, binnen uw eigen organisatie of daarbuiten.
Het doel van deze begeleiding is om de kandidaat in zijn kracht te zetten en voldoende ondersteuning te bieden waardoor de kandidaat zelf actief aan de slag kan gaan op de arbeidsmarkt.

Ieder traject start met verliesverwerking, daarna wordt de oriëntatiefase ingezet. In deze fase brengen wij de loopbaanankers, competenties en interesses in kaart, eventueel ondersteund met een psychologische beroepskeuzetest. Na deze fase heeft de kandidaat een zoekrichting die bij hem/haar past. Daarna gaan we de medewerker actief ondersteunen met acties richting de arbeidsmarkt, we helpen met een CV, sollicitatiebrief, vacature-analyse en het netwerken. De begeleiding is een combinatie van individuele gesprekken en diverse workshops.
In de 2e fase ondersteunen wij de medewerkers in het netwerken en benaderen van bedrijven. Deze ondersteuning vindt plaats door de loopbaanadviseur in combinatie met de mobiliteits-adviseur.

Uiteraard is deze begeleiding maatwerk en is mogelijk op verschillende niveaus, zowel voor medewerkers op LBO/MBO niveau en HBO/Academisch niveau. Door middel van een oriënterend gesprek met u als opdrachtgever zal bekeken worden wat het gewenste traject is.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Wij maken graag een persoonlijke afspraak om uw vraagstelling scherp te krijgen. Neem direct contact op met een van onze adviseurs.