Over Brederijn 3.0

Wij van Brederijn 3.0 bestaan bij de gratie van het begrijpen. Zonder begrip en nieuwsgierigheid bestaan wij niet. Het op een inlevende manier kijken, luisteren, beschouwen en vanuit daar handelen is wat wij Verantzorgen© noemen. Met de drive om organisaties en professionals te faciliteren in hun verdere ontwikkeling.

Het fundament van ons werk dat nooit in cement gegoten zal zijn. We leven namelijk in een wereld waarin onzekerheid de enige zekerheid is. Waarin de actualiteit steeds nieuwe eisen stelt en nieuwe vragen opwerpt. Een wereld waarin controle vaak een illusie is, zonder met dat inzicht de controle uit handen te willen geven. Alles wat onze klanten, partners en talenten drijft trekken wij ons aan, zonder voor alles meteen een commerciële oplossing te moeten hebben. Elke vraag vraagt om aandacht en zorgvuldigheid. Wij nemen graag samen met u de verantwoordelijkheid. Daar worden wij op aangesproken, om nog beter te kunnen begrijpen.

Brederijn 3.0 is dé organisatie die zowel organisaties als kandidaten ondersteunt bij een volgende stap. Ons doel is op basis van een persoonlijke relatie de ontwikkeling van het individu én de ontwikkeling van de organisatie te ondersteunen en samen te brengen. De producten die wij hiervoor aanbieden variëren van het oplossen van strategische vraagstukken en het realiseren van de daarbij behorende veranderingen tot het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe talenten en professionals. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om u - indien nodig - in verbinding te brengen met de juiste organisaties danwel personen. Verantzorgen, voor elke vraag een oplossing, die verantwoordelijkheid nemen wij graag.

Wij Verantzorgen in de branches zorg, overheid en familiebedrijven.