Ons pand

Ons pand, gevestigd aan de Dijkstraat in Tiel, is absoluut een bezoek waard. Hoewel men bij een bureau als Brederijn 3.0 wellicht verwacht in een moderne, strakke en daardoor ietwat afstandelijke werkomgeving ontvangen te worden, zult u tijdens een bezoek merken dat dat bij ons zeker niet het geval is. U zult versteld staan van het warme karakter dat direct bij binnenkomst opvalt. De verschillende ruimtes die ieder een eigen karakter hebben nodigen uit om rustig kennis te maken, een gesprek te starten of de discussie met elkaar aan te gaan.

Bezoekers van ons pand zullen verrast worden door het oog voor detail en de authentieke sfeer die de ongepolijste ruimtes uitstralen. Dit komt mede door de vloer en grote raampartijen die het gebouw sieren. Bijzonder is ook de Tafel van Inspiratie; hoewel deze tafel enorm is, blijft de sfeer ongeacht de grootte van het gezelschap persoonlijk. Ook de Openhaardruimte heeft een intieme uitstraling; neem plaats bij de openhaard, geniet van een kop koffie of thee en u komt helemaal tot rust.

De vragen van onze klanten vragen om aandacht en zorgvuldigheid. Getracht is om deze kenmerken in ons pand terug te laten komen; voor de inrichting is met aandacht voor detail en zorgvuldigheid gekozen om zo een natuurlijke warmte te creëren. Uit de reacties van onze klanten mogen we concluderen dat we hierin geslaagd zijn. De sfeer die gecreëerd wordt past bij ons bedrijf en ons karakter. Zakelijk en toch warm, dat is hoe we ons pand het beste kunnen omschrijven.

Maar niet alleen het pand is de moeite waard, ook de omgeving is uniek te noemen. Zoals de naam van de straat al doet vermoeden heeft het pand een prachtige ligging aan de dijk. De omgeving vraagt erom om de dijk op te klimmen en de Waal van dichtbij te bekijken. Klanten sluiten hun bezoek vaak af met een wandeling door de omgeving. Het weidse uitzicht en de groene omgeving mag u eigenlijk niet missen. Voor de omgeving is dan ook bewust gekozen.

Nieuwsgierigheid is één van onze kenmerken. Bent u nieuwsgierig geworden naar Brederijn 3.0 en ons pand? Wij maken graag een persoonlijke afspraak om nader kennis te maken en nodigen u van harte uit in ons pand, Dijkstraat 4 in Tiel.