Samenwerkingspartners

NOA

Voor onze assessments werken wij samen met NOA. NOA is een ervaren psychologisch adviesbureau dat nauw samenwerkt met de afdeling Sociale- en Organisatiepsychologie van de Vrije Universiteit te Amsterdam. NOA ontwikkelt op basis van onderzoek objectieve instrumenten en methoden voor het beoordelen en begeleiden van personen met diverse achtergronden. Dit adviesbureau heeft voor ons de assessments op maat ontwikkeld. Bij NOA wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Wij zijn door NOA opgeleid en getraind voor het afnemen en interpreteren van deze assessments.

BKV

BKV selecteert dé juiste persoon voor uw vacature voor een arts of professional in de zorg. Of het nu gaat om een vaste aanstelling of om een korte vervanging binnen uw formatie. Vakkundig, op maat en met respect voor alle belangen brengen wij arts, professional in de zorg en zorginstelling bij elkaar. BKV is sinds 1997 gestaag uitgegroeid tot marktleider in het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van artsen en professionals in de zorg. BKV heeft haar expertise gebundeld in gespecialiseerde teams. Onze mensen voegen daar hun ervaring en passie aan toe. BKV heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland en is actief in Caribisch Nederland, Zwitserland, Frankrijk, Qatar, Dubai en Zweden. Wij beschikken hierdoor over een groot potentieel aan professionals in de zorg, artsen en zorginstellingen en daarmee over een grote kans op een geslaagde match. Het is geen toeval dat BKV al meer dan 7.000 artsenvacatures heeft ingevuld. BKV koppelt kennis van de zorgwereld en arbeid technische expertise aan een omvangrijk netwerk en bewezen werkmethodes. Onze teams zijn gespecialiseerd in medische vakgebieden en hebben daardoor jarenlang kennis van zaken opgebouwd.

De juiste match
Vacatures kunt u invullen zoals u dat zelf wenst. Van een 0-urencontract tot onbepaalde tijd, van een medisch specialist tot een geneeskundestudent en hbo professionals in de zorg, van zzp tot een detachering. Onze BKV Academy verzorgt aanvullende scholing, zodat uw nieuwe arts of professional in de zorg meteen inzetbaar en productief is. Onze meerwaarde laten we zien door aanvullend en vernieuwend te zijn in het vinden van uw nieuwe arts of professional in de zorg! We doen dit middels beproefde werving- en selectiemethoden voor basisartsen, medisch specialisten en professionals in de zorg. 

Bureau Streefkerk

Het centrale thema in de dienstverlening van Bureau Streefkerk is “ Werk ”. Bureau Streefkerk zet haar expertise en ervaring al 13 jaar in voor organisaties op het gebied van reorganisatie, re-integratie en uitstroom van medewerkers.
Bureau Streefkerk is OVAL gecertificeerd en werkt met 14 collega’s vanuit 2 kantoren (Ermelo en Apeldoorn) en diverse spreeklocaties over het land verspreid.

Onderscheidend
Wij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en willen meedenken met organisaties en medewerkers. Niet voor niets is ons motto in alles: “Samen aan het werk”.
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en praktische aanpak en richten ons op medewerkers met LBO-, MBO- en HBO niveau.