Zelfreflectie atelier

In het kader van organisatie ontwikkeling komt persoonlijke ontwikkeling vaak logisch aan bod. Persoonlijke ontwikkeling begint bij inzicht in jezelf. Onze ervaring is dat ieder mens op zoek is naar dat inzicht maar dat in verschillende fasen het gewenst kan zijn dat je daarbij wordt geholpen.

Brederijn 3.0 heeft hiervoor een zelfreflectie atelier ontwikkeld. Niet horen van een ander hoe het zit maar door een combinatie van een assessment en een aantal indringende gesprekken met ervaren adviseurs zelf tot nieuwe inzichten komen, is de kracht van het zelfreflectie atelier.
Het zelfreflectie atelier kan worden ingezet als onderdeel van individuele coaching, bij het verder willen zetten van nieuwe stappen in je carrière of bij outplacement. Ook kunnen ze onderdeel zijn van leiderschapsprogramma’s of management development programma’s.

De basis is vertrouwen, zowel in de kracht van jezelf als in onze adviseurs die je in een comfortabele omgeving ook leren hoe je op een nieuwe, andere manier naar jezelf en je omgeving kunt kijken.

Een zelfreflectie atelier bestaat in de basis uit een assessment met persoonlijke terugkoppeling en vervolgens twee à drie (coaching-)gesprekken. Uiteraard is het maatwerk en kan dit traject desgewenst worden uitgebreid met het bepalen van een persoonlijk profiel, sollicitatietraining, marktoriëntatie etc.

Opdrachtgever


Ook als bestuurder / manager wordt u soms geconfronteerd met de vraag hoe een medewerker of team binnen uw organisatie ondersteund kan worden in hun ontwikkeling tijdens verandertrajecten of in het kader van organisatie ontwikkeling. Het zelfreflectie atelier kan u helpen om te komen tot een duurzame oplossing.

Voor een passende begeleiding van uw medewerker of team is het essentieel dat wij u en uw organisatie goed leren kennen, het is immers maatwerk.
Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Wij maken graag een persoonlijke afspraak om uw vraagstelling scherp te krijgen. Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

Kandidaat


Soms heb je het gevoel dat je niet verder komt…….. als individu of als onderdeel van een team of organisatie, bij het zoeken naar een nieuwe baan of andere invulling van je huidige baan.
Het zelfreflectie atelier biedt de mogelijkheid te leren hoe je op een andere, nieuwe manier naar jezelf en een steeds veranderende omgeving kunt kijken en zo stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om u te begeleiden in dit traject. Neem direct contact op met een van onze adviseurs.