“De ontvangst was warm, de dag dat ik me voor een kennismakingsgesprek meldde bij Brederijn in Tiel. Je verwacht het niet, een oude lampenkappenfabriek aan een dijk in Tiel.
Ik werd vriendelijk door Helene van Zanten naar de volgende verdieping van het gebouw geleid. En daar wachtte mij opnieuw  een verrassing, wat een ruimte en wat een sfeer, de ideale omgeving voor een goed gesprek. Na de uitwisseling over de historie van het pand kwam Robert van Vlijmen vrij rap ter zake en kwam het gesprek ontspannen op gang.
De stijl van Robert van Vlijmen zou ik beschrijven als coachend,  toegankelijk en to the point. Ik ben gedurende het hele traject op een betrokken en zorgvuldige manier op de hoogte gehouden. De persoonlijke benadering van zowel Helene als Robert is opvallend en voelt oprecht. Zo kan het dus ook, chapeau!”