“Ik heb Brederijn 3.0 leren kennen als kandidaat, waarbij mij de persoonlijke benadering van Robert van Vlijmen mij al erg positief is opgevallen en bijgebleven. Toen voor mij zonder resultaat.  Nu jaren later heb ik Brederijn ingezet ter ondersteuning van de werving van twee afdelingshoofden voor het Beatrix Ziekenhuis. In een periode waarbij het vinden van geschikte kandidaten niet vanzelfsprekend is, is het hen gelukt door hun proactieve en persoonlijke benadering toch goede kandidaten aan te reiken. Door zowel de organisatie als de kandidaat in hun situatie en met hun behoeftes te kennen, zijn zij in staat gebleken enkele goede kandidaten te presenteren, wat geleid heeft tot de invulling van één van de twee vacatures. Voor de 2e vacature wordt opnieuw gezocht met een aangepast profiel. Hiermee wordt ook hun vasthoudendheid duidelijk zichtbaar. Ze nemen je niet alleen werk uit handen, maar voegen ook duidelijk iets toe. Fijne partij om mee samen te werken!”