Een hartelijke ontvangst op een verrassende en inspirerende locatie door Helene van Zanten voor een kennismaking met Robert van Vlijmen en de opdrachtgever, is iets dat me altijd bij zal blijven. Goed voorbereid en met mijn 60 jaar toch ook een beetje zenuwachtig zie ik mezelf nog aan tafel aanschuiven. Al snel werd ik geraakt door het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee Robert van Vlijmen met mij in gesprek trad en dat zorgde al snel voor een heel ontspannen sfeer. Het klikte gewoonweg en dan heb je aan Robert een hele goede coach.
De feedback die ik aan het einde van zo’n eerste gesprek al kreeg heb ik ter harte genomen en heeft me door de hele procedure heen geholpen.
Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn succesvolle sollicitatieprocedure en de fijne begeleiding door Robert en Helene. Niet vanwege de succesvolle afronding, maar om de wijze waarop ze met mij als kandidaat zijn omgegaan en de professionaliteit van de procedure van A t/m Z.