Robert van Vlijmen en Helene van Zanten hebben de Raad van Toezicht uitstekend ondersteund bij de invulling van onze vacatures in de Raad van Toezicht en in de Raad van Bestuur van De Wever.
Door de Corona pandemie werd flexibiliteit, creativiteit en geduld gevraagd van Robert en Helene, maar ook van de bij de selectie betrokken mensen van De Wever en van de kandidaten. Niet alleen de Raad van Toezicht, ook de Ondernemingsraad, Centrale Cliƫntenraad, Beleidsteam en de bestuurder werden betrokken. Zorgvuldig en door goed luisteren en doorvragen wist Robert de profieleisen scherp te stellen. Het vinden van al deze kwaliteiten zou -zeker in deze bijzondere tijd- een enorme opgave worden. De Raad van Toezicht wilde alleen een besluit nemen als er mogelijkheid was voor een live ontmoeting. Met veel afstemming, communicatie en gesprekken in een veilige omgeving is dit gelukt.
We zijn blij met ons nieuw lid van de Raad en van Toezicht en met onze nieuwe bestuurder. Alle bij de selectie betrokken mensen van De Wever zagen in hen de herkenning van de kwaliteiten die zij zochten.
We hebben het vertrouwen dat zij van belangrijke meerwaarde zullen zijn voor alles waar De Wever voor gaat.
Robert en Helene, hartelijk dank!