Robert van Vlijmen van Brederijn 3.0 heeft mij begeleid naar mijn huidige baan als coördinator darmkankerscreening bij Bevolkingsonderzoek Oost. De gesprekken met Robert heb ik als bijzonder warm en constructief ervaren.

Hij heeft een scherp oog voor de kwaliteiten die nodig zijn voor de functie en heeft dat goed in mij herkend. Daarin ging hij een stap verder dan alleen de recruiter die op zoek is naar een geschikte kandidaat voor zijn opdrachtgever. Zijn feedback en tips richting mij als kandidaat hebben mij erg geholpen in de procedure. Hierin vond ik de persoonlijke aandacht zeer waardevol.

Robert was altijd bereikbaar voor vragen en voorafgaand aan ieder gesprek belde hij me om me succes te wensen. Ook nadat ik de functie heb gekregen heeft hij contact gehouden om te kijken of alles naar wens was. Ik ben er van overtuigd dat dit de juiste manier is om zowel voor een werkgever als kandidaat het beste resultaat te behalen en daar wordt uiteindelijk iedereen beter van!