De Hartekamp Groep ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Op ruim 50 locaties in Zuid- en Midden Kennemerland. Kwaliteit van huisvesting draagt veel bij aan een goed leven voor onze cliënten. Daarom was de invulling van de vacature Manager Huisvesting & Facilitair belangrijk voor ons. En ook spannend. Het ging om een nieuwe functie.

Brederijn 3.0 bij ons in beeld kwam via een aanbeveling. Wat ons opviel was hun ruime ervaring met de vervulling van soortgelijke senior managementposities. Ook in onze sector. De eerste kennismaking met Robert van Vlijmen bevestigde ons beeld volledig. Er was direct een klik. Daarna ging het snel. Profiel, kandidaten in beeld, procedure geregeld. Maar ook zorgvuldig: Duidelijke verwachtingen naar elkaar, bijvoorbeeld over het beloningsniveau. Goede begeleiding van kandidaten en selectiecommissies. En stipt: Afspraak is afspraak. Kandidaten kregen direct feed back. We waren goed op tijd klaar om de beste kandidaat te benoemen.

Nieuw voor ons waren de klikgesprekken bij Brederijn 3.0 in Tiel. Een prettige ambiance voor een goed en ontspannen gesprek met kandidaten. De prettige ondersteuning door Helene van Zanten droeg daar ook aan bij.

“Elke dag zo goed mogelijk”, zeggen we bij de Hartekamp Groep. Dat gevoel hebben we nu ook over onze contacten met Brederijn 3.0

Jan Bauer

Voorzitter Raad van Bestuur 

Hartekamp Groep