Na een aantal succesvolle jaren als interim gewerkt te hebben, raakte de order portefeuille wat leger en gloordeer tijd.

Deze tijd heb ik gebruikt ‘om stil te staan om daarna weer verder te gaan’; bezinning en op zoek naar mijn waarde. In die periode klopte ook ik aan bij Brederijn 3.0, een hernieuwde kennismaking na een aantal jaren waarin ik geen contact heb gehad. Het eerste contact in deze periode heeft me aangenaam verrast. Het gesprek wat ik had met Robert was anders dan ik gewend was in mijn tocht ‘om stil te staan’. Robert gaf me het gevoel van een warm welkom, oprecht ge├»nteresseerd in wie ik was en, voor mij het meest opvallende, hij gaf me direct feedback; wat lees ik in je CV en wat zie en hoor ik je zeggen? Uitermate constructief, open en eerlijk. Het eerste gesprek kreeg een vervolg met een test en een aantal gesprekken; het reflectie atelier. Uiteindelijk heeft het geleid tot resultaten die mij echt verder helpen en mij ook meer rust geven in wat ik doe en wie ik ben.