Brederijn 3.0 is meester in het vak. Ik heb de gehele sollicitatieprocedure voor een adviseursfunctie, onder begeleiding van Brederijn 3.0, als zeer prettig ervaren. Vanaf het moment dat ik op gesprek werd uitgenodigd merkte ik dat Brederijn 3.0 anders werkte dan anderen. Een eerste gesprek van 45 minuten op een zéér unieke en inspirerende locatie; Brederijn 3.0 probeert oprecht het beste uit hun kandidaten te halen. Robert van Vlijmen heeft een zeer mensgerichte en deskundige aanpak. De persoonlijke aandacht en oprechte interesse die hij je toont geven je het gevoel dat je samen één team bent, wat mij ontzettend heeft geholpen in het hele proces. Ik heb erg veel waardering voor het werk dat Helene van Zanten en Robert van Vlijmen voor mij gedaan hebben, en kan hierdoor met veel enthousiasme beginnen als junior adviseur bij ptg advies.