De opzet van een nieuw bedrijf gaat met ups en downs en soms draai je zelf in cirkeltjes. Toen ik daar met Robert van Vlijmen van Brederijn 3.0 over sprak, bood hij aan om een Inspiratietafel te organiseren: combineer een aantal mensen uit de branche en van totaal andere bedrijfstakken, maar allemaal met dezelfde instelling: positief kritisch, inspirerend en absoluut out of the box denkend. Leg je probleem voor en ga brainstormen onder het genot van een prima diner. 

Brederijn 3.0 neemt alles uit handen: de pitch, de voorbereiding, de samenstelling van de tafelgenoten, de locatie… tot en met de sfeer! 

Spannend zo’n avond: maar alles klopte. De zon scheen op het prachtige terras en liet de champagne bubbels extra glinsteren. Het kan niet mis gaan met Robert als moderator en Olga als kok en dan 10 mensen die bereid zijn hun tijd, expertise en aandacht te geven voor iets dat wij niet alleen als ons probleem maar ook als een maatschappelijk probleem ervaren: 1 miljoen mensen die hun hypotheek niet meer kunnen betalen. 

Het was een onvergetelijke avond die ons een grote stap voorwaarts heeft gegeven. Dank je Robert, je hebt een bijzonder talent om altijd precies te weten wat de volgende stap voor iemand is… de tweede keer in mijn leven dat je me op de weg zet…