Na nu blijkt, aan het eind van een pittige, en minder prettige, periode in mijn leven in zowel werk als privé ben ik stil gaan staan bij mijn rol en positie, maar vooral mijn eigen gedrag. 
Mijn directeur bracht me in contact met Robert van Vlijmen, en ik heb het als een gouden klik ervaren. Robert heeft hard moeten werken om mijn vertrouwen en openheid te krijgen, maar, dat is hem glansrijk gelukt. Hij heeft de gave om makkelijk en snel in contact te komen en jou op een confronterende maar prettige manier over jezelf na te laten denken en daarover te praten. Ik moet Robert meegeven dat hij je ook niet makkelijk met een antwoord weg laat komen, hij gaat echt met jou op zoek naar wat jou beweegt. Hij gaat flexibel om met zijn methoden, zoekt naar wat bij jou past. Voor mij betekende dit dat ik me niet in een keurslijf gedwongen voelde, maar open de stappen heb doorlopen. Ik heb er veel aan gehad, ik heb een nieuwe stap verder zowel in werk en privé kunnen zetten. Ik merk dat in mijn omgeving en krijg dat ook terug van vrienden en collega’s.