Een warme ontvangst op een verrassende, inspirerende locatie door Helene van Zanten voor een kennismakingsgesprek met Robert van Vlijmen. De oorspronkelijkheid en creativiteit van Brederijn 3.0 worden bij binnenkomst in hun prachtige “oude pakhuis” direct zichtbaar. Deze ambiance nodigt uit om te komen tot een open en ontspannen gesprek. Robert is geïnteresseerd in de persoon achter de kandidaat en kijkt verder dan of het CV matcht, maar heeft ook oog voor de ‘klik’ tussen kandidaat en opdrachtgever.
Verder viel de zorgvuldigheid op. Niet alleen door de wijze waarop tijdens de procedure informatie is verstrekt en bevindingen werden teruggekoppeld, maar ook door de referentiecheck.
De wijze waarop Robert de procedure heeft begeleid is top. Een combinatie van betrokkenheid en professionaliteit. Een aanrader!

Voor het werk dat Helene van Zanten en Robert van Vlijmen voor mij gedaan hebben heb ik erg veel waardering, en kan hierdoor met veel energie en enthousiasme beginnen als Manager Bedrijfsvoering bij Vecht en IJssel.

Robert, Helene, bedankt!